Ontdek

De Strandgaper

Zin in een ontspannen avond uit? Of heeft u iets te vieren? U bent van harte welkom in ons restaurant De Strandgaper! Ons familiebedrijf begon in 1992 als een restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Sindsdien is het uitgebreid met een partycentrum en kunt u bij ons blijven slapen in de Bed & Breakfast.

Gelegen aan ‘de Rottemeren’ aan de Zevenhuizerplas weet jong en oud De Strandgaper te vinden. ‘s Zomers voor een heerlijke borrelplank op het terras, ’s winters gezellig binnen bij de open haard voor een kop koffie met appeltaart. De Strandgaper is het hele jaar geopend en een begrip in de regio. Wij hebben dan ook een grote kring aan vaste klanten die regelmatig bij ons langskomt.

Naast het restaurant kunt u voor het vieren van feesten en partijen ook goed bij ons terecht. Zo bestaat er de mogelijkheid om met een grote groep à la carte te dineren, maar kunt u ook een van onze zalen afhuren voor een privé- of bedrijfsfeest. Wij doen hierbij ons best om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen, voor ons is ieder feest uniek! Met onze kenmerkende gastvrijheid, flexibiliteit en kwaliteit ontvangen wij u graag en organiseren wij een feest om nooit meer te vergeten.

Op zoek naar een trouwlocatie of een geheel verzorgde catering? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Of u nu een hapje komt eten aan de bar of een groot feest wilt organiseren, bij De Strandgaper zorgen we dat het in orde is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het bespreken van uw wensen.

Wilt u de strandgaper ontdekken?