Ontdek het

High-Wine Arrangement

Bij het High Wine-arrangement wordt u door ons ontvangen bij de open haard, in het restaurant of bij mooi weer op de veranda of een van onze terrassen. We schenken een glas feestelijke bubbels en een amuse van Italiaanse tramezzinitoast en carpaccio om de High Wine mee te beginnen.

Aansluitend staat er een partytafel klaar met diverse rode en gekoelde witte wijn. Uiteraard ontbreekt de rosé en plat water ook niet. Op de tafels staan er huisgemaakte korststengels klaar en wordt er vijf keer rondgegaan met heerlijk fingerfood, zoals:

  • Wrap gevuld met gerookte zalm en dillecrème
  • Gerookt grottenhammetje met rucola en balsamicoglazuur
  • Geitenkaasje uit de oven met lavendelhoning en pecannoten
  • Stokbroodpunt met tartaar, uitjes en mayonaisedip
  • Raggazzi Italiaanse pasta met pancettatomatensaus

Vragen of reserveren?
Bel: 010 – 421 20 25
Mail: info@strandgaper.nl

Prijs:
€49,50 p.p.
(minimaal tien personen)

Tijdens het High Wine-arrangement kunt u tweeëneenhalf uur onbeperkt genieten van de wijn en de hapjes. Uiteraard kunt u dit arrangement naar wens verder uitbreiden. Het arrangement is bedoeld voor minimaal tien personen.

Naast ons High Wine-arrangement kunt u ook bij ons terecht voor andere arrangementen, zoals een koffietafel-arrangement in buffetvormeen lunch arrangement ‘het Twaalfuurtje’ en het barbecue all-in arrangement. Bent u op zoek naar een ander soort arrangement? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Impressies

Wilt u de strandgaper ontdekken?